Over ons

Wij beschikken over twee bedrijven

Specialist in totaalprojecten

P&B Service is gericht op totaalprojecten waarbij u altijd terecht kunt om zowel uw interieur- alsook exterieurprojecten te realiseren waarbij we telkens de puntjes op de i zetten.

Specialist in maatwerk

Daarnaast is het zusterbedrijf The Stone Factory sterk gespecialiseerd in het betere maatwerk. Hier worden keukenbladen, wastafelbladen, douchebakken en nog veel meer geproduceerd om de verbouwing of nieuwbouw tot een hoogwaardig geheel te brengen.

Oprichting

Al sedert 1992 staan wij garant voor efficiënt verbouwen en renoveren.

In de aanvangsfase waren wij vooral actief in de nieuwbouw maar al snel werd er overgestapt naar totale verbouwingsprojecten. Ruwbouw- en dakwerken waren de belangrijkste activiteiten. Het duurde echter niet lang vooraleer deze aangevuld werden met vloer-, pleister- en gyprocwerken, gevolgd door de technieken (sanitair, verwarming en elektriciteit). Hierdoor beschikken we nu over een enthousiast team van medewerkers die hun vak kennen.

Vanaf eind 2005 mogen we ons nu ook thuis noemen in de wereld van de interieurbouw. Na een grondige reorganisatie en investering richten wij ons nu vooral op interieurmaatwerk. Exclusieve badkamers, keukens en het betere maatwerk voor interieur zijn onze voornaamste bezigheden.

Onze troeven

Kort uitvoeringstermijn

Wij bieden de mogelijkheid aan om uw project te realiseren met één aannemer die alle nodige werken uitvoert met eigen personeel waardoor een zo kort mogelijke uitvoeringstermijn gegarandeerd wordt.

Totaalproject

Binnen onze bedrijven werkt een creatief team van allrounders die uw verbouwings- of renovatieproject snel en efficiënt tot een goed einde brengen.

Maatwerk

Wij zijn gespecialiseerd in totaalprojecten en het échte maatwerk.

Ideale prijs-kwaliteitverhouding

Kwaliteit laat zich pas écht onderscheiden als de prijs in verhouding is tot het gepresteerde werk. Een eerlijke prijs zonder onaangename verrassingen achteraf is één van de belangrijkste troeven van onze onderneming.

Toonzaal

In onze toonzaal staan enkele van onze maatwerktoepassingen opgesteld. Zo ziet u wat P&B Service en The Stone Factory samen kunnen realiseren.

Toonzaalbezoeken zijn uitsluitend mogelijk op afspraak. Deze kan u telefonisch of per e-mail met ons maken.

Daarnaast verwelkomen wij u graag in onze kantoren op Industrieweg-Noord 1169 te Oudsbergen (Opglabbeek). Hier ontvangen wij u graag van maandag tot vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur.

Ons verkoopteam staat steeds met veel goesting klaar om u te adviseren bij het realiseren van uw interieur- en exterieurideeën.

Voor meer info, kleuren, beschikbare afwerkingen gelieve onze toonzaal te bezoeken op afspraak.
Scroll to Top