Badkamer & keuken

Badkamer- & keukenrenovaties

P&B Service staat te popelen om jouw droombadkamer en/of -keuken te realiseren. Dankzij onze jarenlange ervaring is geen enkele uitdaging ons te groot en elk ontwerp steeds uniek.

Steeds exclusief, zeer onderhoudsvriendelijk met telkens een persoonlijke inbreng.

Of je nu gecharmeerd bent door een landelijke stijl of modern design. Elk ontwerp vertrekt volgens jouw eigen wensen en inbreng.

Wij staan garant voor een snelle, degelijke uitvoering. Deze garantie kunnen wij jou geven omdat alle uit te voeren werken gebeuren door onze eigen productie- en montagediensten.

Onze topspecialiteit is het verwerken en plaatsen van grootformaat keramische wanden. Deze zijn ideaal als douchewanden, spatwanden, keukenbladen en veel meer. Daarnaast zijn wij ook gespecialiseerd in het verwerken van natuursteen en kwartscomposiet.

Wanneer kwaliteit en onderhoudsgemak belangrijk voor jou zij, verwelkomen wij je graag om eens een kijkje te komen nemen in onze vernieuwde toonzaal.

Daarnaast is een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding essentieel voor ons. Bij elk ontwerp zorgen we ervoor dat je het volledige prijskaartje tot in het laatste detail kent alvorens het ondertekenen van de overeenkomst.

Om jouw badkamer en/of keuken te vervolledigen kan je ook de nodige spoelbakken, kraanwerk, kookplaten en andere keukentoestellen bij ons verkrijgen.

Hieronder een overzicht van onze ruime keuze die helemaal naar jouw wens afgewerkt wordt.

Maatwerk van de volgende stenen:

  • Keramiek : Marazzi, Inalco, Neolith…
  • Kwartscomposiet: Diresco (made in Belgium), Caesarstone, Unistone…
  • Natuursteen: marmer, kwartsiet, graniet, Belgische blauwe hardsteen (arduin)…

Spoelbakken en kraanwerk zijn verkrijgbaar van Blanco, Franke, Reginox, Hansgrohe, Axor, Vola…

Kookplaten en keukentoestellen van Quooker, Miele, Novi, AEG, Siemens…

Realisaties & gallerij

Scroll to Top